VIDEO/ Fle me gruan por zgjohet me vjehrrën. Çfarë po ndodh?


Bie në shtrat me gruan por zgjohet me vjehrrën, ndonëse duket mjaft e çuditshme kjo nuk është një ngjarje e vërtetë sepse e gjithë kjo është organizuar nga gratë dhe nënat e tyre vetëm për të shikuar reagimet e burrave kur në shtrat e shohin vjehrrën!


Përgjigju