U martua me të moshuarin dhe tani ka frikë të bëjë seks, arsyeja do ju shkallojë

Kjo vajze njihet ne botën e pornografisë me emrin Nong Nat. Por tani e dine te gjithe se ajo eshte martuar me biznesmenin amerikan 70-vjeçar.

33-vjeçarja, pak kohë pas martese, ka deklaruar se ka frikë të bëjë seks me bashkëshortin e saj pasi frikësohet se ai mund të vdesë nga ndonjë atak kardiak gjatë marredhenies seksuale.

Nat tregon se ata nuk kanë bërë shpesh seks sepse ai merr mjekim për zemrën, por pas një rasti kur ai përfundoi në spital, ajo nuk guxon më të kryej marrëdhënie me të.