Tre vajzat e bëjnë nënën ‘monstër’, paraqiten në polici dhe thonë se…

Tre vajza kane marre urdher mbrojtje nga policia pasi kane bere denoncim nse nena e tyre i dhunon psikologjikisht.

Ato nuk jane as te vogla, teksa mesa duket rruga e vetme per te shpetuar, ka qene denoncimi.

NJOFTIMI

Më datë 12.02.2018, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme për shtetaset A.P, J.P dhe M.P, vjeç 30, 23 dhe 17, pasi nëna, shtetësia M.P, vjeç 51, ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj tyre. Materialet u referuan në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Korçë. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.