Skedina e çmendur! Shkodrani parashikon 14 ndeshje, ja sa para ka fituar


Një tjetër bastvënës në Shqipëri ka rezultuar me fat ditën e djeshme.

Një qytetar shkodran ka arritur të parashikojë jo pak, por plot 14 ndeshje.

Dhe vetëm me 100 lekë të reja ka arritur të fitojë 40 mijë lekë të reja, ose ndryshe 400 mijë lekë të vjetra. Skedina është kapur në Rrjoll të Velipojës.

Për më shumë shihni foton e mëposhtme:


Përgjigju