Si mund të ja bëjë një person këtë gjë nënës së tij? E tmerr.shme

Një video sho.kuese po qarkullon në internet ku shikohet një person që tërheq zvarrë një grua dhe e hedh në uji.

Mendohet se ajo është nëna e tij.

I riu e hedh nënën e moshuar me forcë në ujë dhe fillon t’i bërtasë. Sapo ajo përpiqet të çohet, djali e shtyn pa mëshirë. Video ka tronditur të gjithë ata që e kanë parë dhe ka shkaktuar shumë komente negative. Vendi se ku ka ndodhur ngjarja nuk bëhet i ditur. Ndiqeni momentin e tmerrshëm në videon e mëposhtme.