Si është e mundur?! Stresin e dinim në qeli, i del video në një klub nate

Stresi prej kohësh është në burg pasi u arr.estua me ar.më dhe ko.kainë teksa ishte në një hotel nën shoqërinë e një femre.

Kur të gjithë e dinim në qeli dhe po prisnim vendimin e gjykatës për të, ai shfaqet në një video teksa është në një lokal nate.

Video është publikuar nga menaxheri i vipa-ve Xhani Demika ku bashkëngjitur ai shkruan:Stresi i lirë.

Nuk dihet nëse kjo video është xhiruar live mbrëmjen e djeshme, apo ky është një “provokim” që Xhani bën, duke postuar video të bëra më parë me Stresin.