Shpëthimi pranë ambasadës amerikane, arrestohet i plagosuri. Sa kushtonte një minë në celular

Policia ka gjetur në servisin ku ndodhi shperthimi nje diet me pare, prane ambasades amerikane, 2 kapsolla ende të paplasura, disa qarqe elektrike, tela elektrik përcjellës dhe një mikroskop që dyshohej se përdorej për montimin e bombave.

Sipas policisë në ketë ambient mund të këtë pasur edhe lende tjetër shpërthyese, por ajo ka shpërthyer gjate incidentit.

Policia ka dyshime të forta që 34-vjeçari Gentian Hoxha, i plagosur pas shpërthimit të fuqishëm brenda dyqanit, kryente aktivitet të paligjshëm.

Policia dyshon se ai punonte për të montuar mina brenda në celular. Një bombë dyshohej se tregtohej 2 mije euro.

Policia e ka arrestuar të plagosurin Gentian Hoxha për armëmbajtje pa leje dhe municion luftarak.