Qindra shqiptarë i urrejnë këto dy femra, ja çfarë ndodhi sot me to

Gjykata dënon me 10 vite burg Lule dhe Adeila Makashin, nënë e bijë të cilat akuzohen për mashtrimin e më shumë se 200 personave me premtimin për pajisjen me viza kanadeze kundrejt pagesave që shkonin në disa mijëra euro.

Lule Makashi është dënuar me 6 vite burg, kurse e bija u dënua me katër vite burg teksa firma që zotëronte Lule Makashi u gjobit me 5 milion leke të reja.

Nënë e bije u deportuan nga Kanadaja në prill të vitit 2016.