Pronarët e pikave të basteve gjejnë zgjidhjen, ja çfarë do bëjnë pas 1 janarit

Prej datës 1 janar kompanitë e basteve nuk do të funksionojnë më në shqipëri, të paktën ky është premtimi i kryeministrit Edi Rama.

Shumë prej kompanive i kanë mbyllur pikat nëpër rrethe dhe në qytete kyresor kanë lënë hapur vetëm ata të rëndësishmet.

MenaXherët e këtyre kompanive janë shprehur se kompanitë kanë mbledhur materialet dhe do i transferojnë ato për në Kosovë dhe Maqedoni.

Kazinotë nuk janë mbyllur akoma teksa duan ta shfrytëzojnë deri në pikën e fundit.