Pritën 9 muaj për të takuar vëllain e vogël. Reagimi kur e shohin u përhap si zjarr në rrjet (video)

Nëse keni një kafshë në shtëpi, mund të konsideroheni shumë me fat, sepse qentë janë qenie të mrekullueshme dhe plot energji, të cilët, për një arsye ose një tjetër, ata gjithmonë e dinë se si të na nxjerrin nga rutina e përditshme, na zbavisin me veprimet e tyre, na mbush me dashuri dhe na mësojnë se çfarë do të thotë me të vërtetë fjala “besnikëri”.

Një çift nga Barcelona e di shumë mirë se çfarë do të thotë të kesh një mik me qime në shtëpi, këlyshët e tyre Ëeimaraner ishin të ngazëllyer dhe në ankth për të takuar anëtarin e ri të familjes.

Muaj pas muaji, të dy ndoqën rritjen e barkut të pronares së tyre dhe gjëja që ata donin të bënin më shumë ishte që të qëndronin pranë barkut të gruas.

Çifti vendosi të ndante disa foto të familjes së tyre në platformën Instagram, të cilat kanë prekur shumë përdorues për shkak të dashurisë me të cilën këta qenushë kanë pritur ardhjen e foshnjës.

Përfundimisht dita e shumëpritur erdhi kur ata i paraqitën foshnjën dy qenushëve, natyrisht prindërit morën të gjitha masat e nevojshme në mënyrë që të mos ketë ndonjë rrezik; edhe pse qentë kurrë nuk kishin treguar agresion ndaj askujt dhe gjithmonë ishin sjellë mirë me njerëzit, shkruan ShkodraNews.

Para se ta çonin fëmijën në shtëpi, ata vendosën të sillnin batanije në të cilat fëmija ishte mbështjellë në mënyrë që qentë të fillonin të njohin aromën e tij.

Kur ata ishin gati, çifti e paraqiti fëmijën tek ata dhe ishin të bindur se qenushët do t’i jepnin një mirëseardhje të ngrohtë dhe pikërisht kjo ishte ajo që ndodhi, raporton ShkodraNews. Koha kaloi, fëmija dhe dy qentë janë bërë miq të pandashëm dhe kalojnë shumë kohë së bashku.

Videoja e ndarë nga çifti, në të cilën ata tregojnë foshnjën e tyre të vogël së bashku me dy qen të bukur, është bërë virale në një kohë të shkurtër.

A nuk janë ata të mrekullueshëm?

Nuk harrojmë të themi se nëna e këtij fëmije të bukur dhe me fat është gjithmonë e vëmendshme për gjithçka, sepse para së gjithash vjen siguria e fëmijës së tyre.

A mendoni se këta prindër po veprojnë mirë? Përshtati: ShkodraNews