Prezantohet kartmonedha e re 50 euro, e pafalsifikueshme (video)


Banka Qëndrore Evropiane ka deklaruar se më 4 prill do të hyjë në qarkulllim kartmonedha e re me vlerën e 50 eurove.

Kartmonedha prej 50 eurove do të ketë elemente shumë të larta sigurie, duke e bërë atë shumë të vështirë për ta falsifikuar.

Më herët u hodhën në qarkullim monedhat kartmonedhat prej 5, 10 dhe 20 eurosh. Ndërkohë kartmonedha prej 50 eurove është ajo që gjendet më shpeshë.


Përgjigju