Po vjen fundi i botës? Ja çfarë do ndodhë më 20 tetor


Një nga gjërat që tremb më shumë njerëzimin është apokalipsi dhe fundi i botës. Kompani të ndryshme filmi kryesisht nga Hollivudi kanë bërë dhjetra filma me këtë tematikë.

Filmi që do të vijë së fundmi i titulluar “Geostorm”, ndoshta do të jetë i vetmi që do të godasë duke treguar fundin më shumë dhe më mirë.

Ky film ka për protagonist Gerard Butler, është prodhuar nga Warner Brothers dhe synon të sjellë në vërtetësi atë se si do të duket fundi i botës.

Filmi do të dalë në kinema më 20 tetor të ketij viti.


Përgjigju