O sa e mirë! Çiljeta bën ndryshimin e madh, pamja e saj e re i ndan fansat në mes…!

Këngëtaren Çiljeta Xhilaga jemi mësuar ta shohim me stile dhe ngjyra të ndryshme flokësh.

E së fundmi si duket e kishte kapluar nostalgjia e kohës, kur ka qenë biondinë, prandaj është bërë sërish e tillë.

Ka kohë që jemi mësuar ta shohim me flokë të zeza madje disa prej fansave nëpërmjet komenteve i kanë thënë se më shumë i shkon ajo ngjyrë, por pjesa tjetër e mbështesin. Sidoqoftë Çili duket se ndihet mirë si bionde, prandaj me ta i ka ndarë dy fotografi të tilla në Instagram.

ImageImage