Nuk keni pare asnjehere magjistar si ky….(video)

Kemi parë shumë video të ndryshme të publikuara në internet, që shfaqin njerëz të pabesueshëm nëpër botë duke bërë gjëra të ndryshme, por një video të tillë nuk besojmë se e keni parë më herët.
Ndryshe nga magjistarët e tjerë që marrin pjesë në audicione të emisioneve të ndryshme, ky magjistar është shumë i veçantë.
Ai arrin që t’i zhdukë gjërat (letrat) dhe t’i shfaqë më pas nga njëra anë në tjetrën, transmeton Gazeta Express.
Shikoni gjërat e pabesueshme që ai i bën: