Nikoll Lesin e ndalojnë, telefonon Veliajn, Ramën dhe Metën/ Po dikush që nuk i njeh këta si ja bën?

Nga Ilir Blloshmi

Nikoll Lesin e arrestojnë në 2017, ai vazhdon e thote se është arrestuar në 97 e nuk ka frikë. Po për një arrestim mori në tel Erion Velijan, Endri Fugen, Edi Ramen, Ilir Metën. Lind pyetja, po dikush që nuk i njeh këta si ja bën?

Para dy ditësh një person i luteshe gjykatës që ta mbanin në burg se nuk kishte çfarë të hante jashtë. E kërkova këtë lajm tek “koha jonë” nuk e kishte. Nikoll nuk është për shkallën ajo puna e policisë. Ose e ke rrit pazarin e gjobave, ose ke bëre ndonje investigim. ME SHUMË GJASA ËSHTË E PARA.
Paçi perendine, lëreni këto teoritë, jo jam gazetar, jo shkrime kritike, jo me the jo të thash. Nikolla thjeshtë ka ngritur gjobën dhe i çuan policinë kaq.
Me Ilir Metën president, Gramoz Rucin kryetar parlamenti, Nikollen gazetar. Nuk ka bir nënë që na del para, as Evropi e as imperializmi Amerikan.

Lexo edhe: