Ndahet nga jeta Leonard Cohen

Muzikanti, poeti dhe këngëtari Leonard Cohen është ndarë nga jeta në moshën 82 vjeçare. Me zërin e tij ai frymëzoi prej 6 dekadash miliona njerëz në mbarë botën. Albumi i tij i parë “Song of Leonard Cohen” u publikua në vitin 1967. I lindur në Montreal, Kanada në vitin 1935, Cohen u detyrua të niste një tur koncertesh dekandën e fundit pasi zbuloi se nga fondi i tij i pensionit mungonim 5 milionë dollarë.