Mjekët i dhanë veç 48 orë jetë, por ja si duket sot (Foto)

Loading...

Një adoleshente anoreksike që peshonte pak më shumë se katër gurë dhe që i kishin mbetur edhe 48 orë jetë, sipas mjekëve, ka ndarë fotot e tmerrshme të sëmundjes së saj pas një shërimi të mrekullueshëm.

Kur Gemma Walker u diagnostikua me anorexia nervosa dhe bulimi në moshën 14 vjeçare, mjekët paralajmëruan se ajo do të vdiste po të mos trajtohej.

Më pas ajo u shtrua në spital tre herë në gjendje urgjence dhe kreu tre terapi të gjata psikiatrike dhe të riushqyerjes.

Ajo sot është në shëndet mëse të mirë dhe ja se si duket:

Loading...

Lexo edhe: