Merr lajmin se është në pritje të dy binjakëve, pastaj zbulon diçka të rrallë për shtatzaninë e saj, të gjithë u përlotën kur e panë këtë

Protagoniste e kësaj historie është një nënë amerikane me emrin Lisa Hansen. Për disa kohë ajo u përpoq të mbetej shtatzënë dhe kur lajmi i mirë më në fund erdhi, ai solli me vete një surprizë të mrekullueshme. Lisa ishte shtatzënë me binjakë. Por e tij ishte një shtatëzanësi monokorrore, domethënë, të dy fetusët ndanin të njëjtën qesen amniotike.

Ky është një lloj mjaft i rrallë i shtatzënisë dhe shumë i prirur ndaj rrezikut. Në të vërtetë, gjinekologu i Lisa-s vendosi ta mbajë nën kontroll gjithmonë.

Menjëherë e paralajmëroi se ata do të jenë 9 muaj të vështirë, plot me frikë dhe shqetësime dhe gjithashtu i tha faktin se shumica e këtyre shtatzënive përfundojnë në abort.

Imagjinoni se çfarë ankthi kishte kjo nënë e gjorë.

Ajo u shtrua në spital në muajin e 5-të. Familja, partneri i saj dhe miqtë e saj e kanë mbështetur atë ditë pas dite, duke i dhënë asaj forcën e duhur për t’u përballur me gjithçka, shkruan ShkodraNews. Mjekët, pavarësisht progresit të shtatzënisë, nuk mund të identifikonin seksin e dy fëmijëve. Derisa, gjatë një ultratingulli, ata vunë re se një nga të porsalindurit kishte kordonin e kërthizës rreth qafës. Ata duhej të lëviznin, përndryshe fëmija do të lindte i vdekur, i asfiksuar.

Megjithëse ëndrra e Lizës ishte një lindje e natyrshme, ajo duhej të hynte në sallën e operacionit dhe t’i nënshtrohej një lindje cezariane.

Për fat të mirë, operacioni shkoi mirë dhe pas gjithë atij stresi, kjo nënë e guximshme u bekua me dy foshnje të mrekullueshme, të cilët më në fund mund t’i mbante në krahë.

River dhe Piper, këto janë emrat e tyre, e ata kanë lindur parakohe. Foshnjet janë mbajtur në inkubator për 6 javë.

Më në fund, pas 14 javësh, mami dhe babi arritën t’i merrnin në shtëpi, shkruan ShkodraNews. Për fat të mirë, çdo gjë shkoi mirë dhe sot kjo familje është e lumtur dhe mund të gëzojë çdo moment, pa u frikësuar nga asgjë! Këtu është video e lindjes së këtyre dy mrekullive: /Përshtati: ShkodraNews