Megaskandali/ Voltana Ademi po vret shkodranët, në makinën e m*tit i çon ujë të pijshëm!

Një makinë e ujësjellës kanalizime Shkodër është përdorur ditët e fundit në dy momente ekstreme dhe krejtësisht të lundërta duke ngritur disa pikëpyetje.

Në denoncimin e bërë në rrjetet sociale nga aktivisti Mirsad Basha bëhet fjalë për autobotin e ujësjellësit me targë Sh 5350 C i cili pak ditë më parë është përdorur për zhbllokimin e ujrave të zeza.

Vetëm pak ditë më pas po i njëjti mjet është mbushur me ujë të pishëm dhe ky ujë është dërguar tek banorët e përmbytur dhe ata që mbetën pa ujë të pishëm në fshatin Oblikë dhe fshatin Obot e Muriqan.

Në fakt ky është një skandal që kërkon një hetim të mirëfilltë për shkak se uji i pishëm që është vendosur në të njëjtin mjet ku kanë qenë ujrat e zeza. Jeta e atyre banorëve dhe shëndeti i tyre mund të rrezikohet ndjeshëm për shkak të ujrave të zeza dhe normalisht ndotjes që lënë në atë mjet që u ngarkua edhe me ujë të pishëm.

Po ashtu ka dyshime se ky mjet nuk ka dokumentacion të rregullt nisur nga targa e tij komplet fallso. Tashmë pritet për tu parë nëse do ti shkohet deri në fund këtij skandali që nuk ishte dëgjuar ndonjëherë./ShkodraNews