Mbetet ne burg pedofili anglez, i refuzohet kerkesa per rigjykim


Pas katër seancave Gjykata e Tiranës rrëzon kërkesë padinë e John David Broën për rihapje të gjykimit ndaj tij dhe sigurim prove.

Gjyqtari Arben Micko ka vendosur të rrëzojë kërkesën e Borën si të pabazuar në ligj e prova duke lënë në fuqi dënimin me 20 vite burg ndaj tij me akuzën e marrëdhënieve seksuale dhe homoseksuale me të mitur.

Broën është dënuar në vitin 2008 me 20 vite burg dhe me kushtin e dënimit nga Shqipëria në momentin që ai do të lirohet pas shlyerjes së dënimit.


Përgjigju