Luani i cirkut lirohet pas 13 viteve në kafaz, shikoni reagimin e tij (VIDEO)


Will ka lindur në kafaz. Për 13 vite, ai ka bërë udhëtime me cirkun, nga kafazi në skenë, nga qyteti në qytet.

Një ditë, njerëzit që ishin me të e vendosën “në pushim” dhe e lanë të luajë në hapësirë të hapur.

Ishte aq i lumtur sa që nuk mundi ta kontrollojë vetën. Ai u pasurua me një eksperiencë e cila ishte unike për të, si loja nëpër bar, tek drunjtë e shumë të tjera.

Ai u kënaq çdo ditë në lirinë e tij, sikur të ishte dita e tij e fundit dhe pas pesë viteve në shtëpinë e tij të re, ngordhi.

Njeriu i cili u përkujdes për të tha se ai ishte një luan shumë i lumtur.

 


Përgjigju