LSI tjetër sinjal të fortë kundër Ramës: S’ka zgjedhje pa opozitën

Nënkryetari i Lëvizjes Socialistë për Integrim Luan Rama është shprehur se zgjedhjet pa opozitën janë farse. Nga ana tjetër ai ka theksuar se është emergjente ulja në tryezë më opozitën dhe kapërcimi i kësaj situate politike.

“Ne kërkojmë kapërcimin e këtij ngërçit politik. Nga mitingjet nga çadra apo nga zyra duhet të arrihet një dialog politik. Është absurde situata e krijuar nga opozita”.

Kujtojmë që kryeministri Edi Rama është shprehur se zgjedhjet bëhen edhe pa praninë e Partisë Dekokratike.