H*rror, humb jetën çifti i bashkëshortëve në aksidentin fatal

E tme.rrshme ajo që ka ndodhur këtë pasdite. Një aksident me pasoje vde.kjen e një çifti bashkëshortësh ka ndodhur këtë pasdite në fshatin Vlocisht, në aksin Korçë-Pogradec.

Nga të dhënat paraprake, mësohet se një automjet ka goditur çift, që po ecte në këmbë anë rrugës.

Dinamika e ngjarjes mbetet për tu zbardhur, ashtu si dhe identiteti i viktimave.