Kush iu viziton profilin ? Facebook sjell risinë e radhës


Facebook ka sjellë opsionin më të ri për të gjithë përdoruesit e tij. Facebook Hello është në thelb Poke me një emër të ri, por vendosja e këtij opsioni në faqet e profilit të njerëzve duket se është pak problematik.

Ju mund të mos e keni vënë re ende, pasi kjo risi e Facebook erdhi këtë verë dhe është ende në një fazë testimi.
Nëse vizitoni profilin e një miku, do të vëreni një ikonë të dorës me dorë, me titull “Përshëndetje”, në krye të faqes.

Duke klikuar atë- miqtë tuaj do të marrin një njoftim se ju keni vizituar profilin e tyre.

Sidoqoftë, këtu është ajo ku gjërat bëhen të ndërlikuara. Butoni Hello gjithashtu shfaqet si një opsion në faqet e profilit të njerëzve me të cilët nuk jeni shokë.

Përdoruesit po ankohen se është shumë e lehtë të klikohet edhe gabimisht mbi ikonë, diçka që mund të sjellë mjaft siklet.

Të tjerë thonë se e kanë klikuar mbi Hello në vend të Add Friend.

Për fat të mirë, në qoftë se ju ndodh që të klikoni gabimisht Hello kur ju nuk dëshironi, ju mund të zhbëni gabimin tuaj duke klikuar përsëri dhe duke zgjedhur opsion Confirm.


Përgjigju