Ilir Meta takon aktorin aq shumë të dashur për shqiptarët: Do të vijë në Tiranë…

Kreu i shtetit shqiptar ka takuar një nga aktorët më të famshëm dhe një nga më të dashurit për shqiptarët. Ilir Meta e ka zhvilluar takimin pasi aktori është mjaft i angazhuar për të ndërgjegjësuar njerëzimin për bashkimin e përpjekjeve për parandalimin e ngrohjes globale.

“Kënaqësi të takoja në Katovicë, Arnold Schëarzenegger, mjaft i angazhuar për të ndërgjegjësuar njerëzimin për bashkimin e përpjekjeve për parandalimin e ngrohjes globale para se të jetë vonë. I bindur se së afërmi do ta kemi në Shqipëri”, shkruan Presidenti ne Facebook.