Historia prekëse/ Pas divorcit mësueses i marrin djalin: Fëmija do të vdesë në duar….

Loading...

Eglatina nëna e re ishte e pranishme në rubrikën “Ka një mesazh për ty”. Ajo u paraqit me një arush në dorë. Ne mungese te djalit te saj, ajo mban kukullen e tij. Me profesion Egla është mësuese dhe jeton ne qytetin e Kucoves.

Historia e saj është mjaft prekëse. Ajo është ndarë me burrin e saj për shkak se ai luante kumar. Nga ana tjetër ajo pohon që pavarësish mbështetjes që i ka dhënë vjehrra, kjo e fundit ka qene një zë kundër saj gjithmonë lidhur me mosmarrëveshjet që kishte çifti.

Nga martesa Egla ka nje femije. Gjykata ia ka lene në ngarkim femijen asaj, por ish-bashkëshortit dhe ish vjehrra nuk ai lejojnë.

‘Fëmija do të vdesin në duar të sigurta dhe ti nuk ke me e marrë kurrë” tha Egla me lot në sy.

133247

Në këtë emision ajo kishte thirrur avokaten të saj e quajtur Stela pe ti kerkua mbeshtjete deri ne marrjen e djalit.

“Të kam thirrur këtë per te falenderuar. Të lutem mos më braktis qëndro me mua derisa të marrim Argin e vogël” tha Egla.

Loading...

Lexo edhe: