“Grida, të dija femër me klas! Zjarrin i vije pjeshkës, dhe atij mos ia jepje”

Ilir Vrenozi, i bërë i njohur për komentet e tij në rrjetet sociale, i ka kushtuar një reagim videoskandalit mes Ervin Salianjit dhe Grida Dumës.

Nga komenti kuptohet se ai ka vlerësim për Dumën, ndërsa e kundërta ndodh me Salianjin.

ME ZHGENJEVE !
Me thuaj Grida te verteta jane keto qe po degjoj !
Po zjarrin i vije pjeshkes dhe atij mos ja jepje , te dija femer me klas …. me Zhgenjeve 🤢