Foshnja i shpëton jetën nënës, zbuloi që kishte kancer

Një vjeçari Tiny Teddy qante, kur nëna e tij, Sarah Boyle do t’i afronte gjoksin tek goja. Ai refuzonte të pinte qumësht në njërin prej gjokseve të Sarah Boyle.

Kjo situatë filloi ta shqetësonte 26- vjeçaren, e cila u drejtua tek mjeku dhe zbuloi se ajo kishte tumor.

Edhe pse ajo kishte kryer vizita, pasi në vitin 2013 kishte vënë re një gjendër, mjeket nuk kishin arritur të provonin se në gjoksin e saj të djathtë ishte krijuar një tumor.

“Teddy është heroi im. Në qoftë se ai nuk do kishte refuzuar gjoksin tim, unë kurrë nuk do të kisha dyshuar se isha e sëmurë më kanceri”, është shprehur 26-vjeçarja.