Flamuri shqiptar valëvitet në mes të Beogradit, Izmir Smajlaj kampion i Ballkanit

Loading...

Ditën e sotme atleti shqiptar Izmir Smajlaj u shpall kampion i Ballkanit, njëkohësisht theu dhe rekordin kombëtar në kërcim së gjati në kompeticionin që u zhvillua në sallat e mbyllura në Beograd.

Emocionet e ekipit shqiptar ishin të papërshkrueshme kur flamuri ynë u valëvit në mes të Beogradit. A zuri vendin e parë duke kërcyer në distancën prej 7,98 metrash dhe duke lënë pas rumunin Andrei Ionut Neagoe me distancën 7,82 metra dhe grekun Anastásios Galazoúlas me distancën 7,53 metra.

Loading...

Lexo edhe: