Emocionuese! Del çdo ditë për të…, por shikoni çfarë ndodhi kur një ditë u vonua (video)

Sigurisht, të gjithë ne kemi parë së paku një here dikë duke ushqyer një kafshë ose shpend në një park, në një shesh, ose në një vend publik ose, ndoshta, e kemi bërë ne vetë. Por a keni menduar ndonjëherë se çfarë ndodh kur vjen dimri?

Me ardhjen e të ftohtit, ushqimi është i pakët dhe kafshët janë të uritura. Disa prej tyre as që mund të mbijetojnë.

I lodhur nga ky realitet dhe me qëllimin për të shmangur ngordhjen e tyre, Jitesh Parmar, një dashamirës i kafshëve, vendosi të kujdesej për rosat, patat dhe të gjithë zogjtë që jetojnë në liqen afër shtëpisë së tij, shkruan ShkodraNews.

Jitesh Parmar, ose më mirë i njohur si “njeriu që i pëshpërit zogjve”, nisi të linte mënjanë bukën e thatë për të ushqyer patat dhe zogjtë që jetojnë në liqenin Roath i Cardiff-it gjatë dimrit.

Nëse është ftohtë, shi apo borë, zoti Jitesh del çdo mëngjes në orën 8 për të ushqyer miqtë e tij.

Çdo gjë shkoi mirë dhe pa ndonjë problem, derisa një ditë njeriu u vonua në “takim” me rreth pesëmbëdhjetë minuta dhe miqtë e tij të paduruar filluan ta kërkonin atë duke pushtuar rrugën, transmeton ShkodraNews.

Një skenë që la të gjithë të pranishmit pa fjalë, sepse duket se puna e këtij zotërie është shumë e rëndësishme dhe e çmuar nga të gjitha këto kafshë të bukura. Më poshtë mund të shihni vetë atë që ndodhi atë ditë:

Është një skenë vërtet emocionuese, a nuk mendoni kështu? Lini një koment dhe mos harroni të ndani këto imazhe me miqtë tuaj. Përshtati: ShkodraNews