E tmerrshme/ Nuk do ta besoni veprimin e kësaj gruaje ndaj 94-vjeçarit, kishte edhe fëmijën me vete

Një video sho.kuese po qarkullon në internet ku një grua ka shtyer një 94 dhe e ka përplasur në tokë.

94 vjeçari i ka kërkuar zonjës që të lëvizë makinën pasi i kishte bllokuar rrugën, ajo pasi kalon ndal makinën dhe kthehet tek i moshuari.

Ajo e shtyen atë duke e plasur në tokë, por më shokues është fakti që ajo kishte edhe fëmijën e saj me vete.

Ajo fillon ti bërtasë me të madhe dhe e lë atë të shtrirë. /Shkodranews

VIDEO