E joshi me selfie lakuriq të miturin dhe më pas abuzoi me të 15 herë në makinë


Një grua e martuar, 38 vjeçe, u shfaq para një gjykate në Michigan, Shtetet e Bashkuara, të enjten e kaluar për t’u përballur me akuzat për gjoja marrëdhënie seksuale me një 14 vjeçar. Siç u tha në gjykatë, historia filloi përmes Facebook.

Brooke L. Lajiness është akuzuar me 13 akuza, përfshirë edhe sjelljen seksuale penale për joshje minorenësh, “qëllime të pamoralshme dhe të turpshme”. Tani për tani ajo është e lirë me kusht, por mund të kalojë vite në burg, pas dënimit të saj.

Sipas Daily Mail,  ishte nëna e fëmijës e cila e denoncoi atë. Sipas dëshmive që kanë mbledhur studiuesit, ajo e joshi djalin duke i dërguar atij selfie lakuriq në Facebook.

Aktet seksuale janë përsëritur. Në gjykatë, ku ajo shkoi me burrin e saj, nuk ishte e saktë për numrin e herëve, edhe pse pranoi se mund të jetë diku te 15 herë që ata kishin bërë marrëdhënie seksuale.

Ata filluan duke bërë seks verën e kaluar, kur fëmija ishte në shkollën e mesme. “Shumica e takimeve ka ndodhur në pjesën e pasme të makinës”,  tha Lajiness, e cila punon si një stiliste.

Në këtë drejtim, avokati i të pandehurit, David Goldstein, tha se prokurorët duhet të përqëndrohen vetëm në këtë rast të veçantë.

Lajiness duhet të kthehet në gjykatë më 30 mars për fillimin e gjyqit. Në mesin e kushteve të përkohshme ishin të vendosura: të mos i afrohet perimetrit të shkollave publike, të mos pijë alkool dhe drogë dhe të mos përdorë rrjetet sociale.

 

Përgjigju