Doktori refuzon ta vizitoje edhe pse e dinte se ishte në rrezik për jetën, vdes 5 vjeçarja. Arsyeja do ju shokojë!

Një vajzë e vogël e sëmurë rëndë vdiq pas idoktori refuzoi ta vizitonte atë, sepse ajo erdhi disa minuta me vonesë për takimin emergjent.

Ellie-May Clark, 5 vjece, vdiq nga një sulm astmë pasi Dr Joanne Rowe refuzoi  ta kontrollonte, pavarësisht se ai e dinte më përpara se vajza ishte në rrezik për jetën.

Nëna e shqetësuar e fëmijës, Shanice, tha mbrëmë se ata ishin vetëm katër minuta më vonese. Ellie ka filluar të mos marrë dot frymë, dhe një orë pasi ajo është vënë në shtrat, vdiq, tha e ëma.

Ndërkohë, doktori është marrë në hetim.