Dieta me kos: Ja si të dobësoheni shpejt, rreth 4 kg

Kosi është një nga produktet më të mira për dobësim, ai është i freskët dhe i pasur me proteina. Nëse doni të dobësoheni duhet të zgjidhni kos me përqindje të pakët yndyre.

Në këtë postim do t’ju paraqesim një dietë që ka për bazë kosin dhe ju ndihmon të bini në peshë 4 kilogram. Dieta duhet të mbahet në mënyrë rigoroze dhe mos të konsumoni produkte të tjera gjatë ditës, përveç atyre që janë të parashikuara në dietë.

Ndalohet të pini alkool, pije të konservuara, sheqerna etj.

Dita 1,2,3

Kos, perime të ziera ose patate të ziera. Këto ushqime mund t’i konsumoni gjatë gjithë ditës.

Dita 4,5,6

Kos, pulë të pjekur dhe sallatë jeshile.

Dita e 7-të

Kos dhe fruta, por jo banane dhe rrush.

KUJDES!!! Së pari, ju duhet të konsultoheni me një mjek ose dietolog përpara se të nisni dietën sepse trupa të ndryshëm reagojnë në mënyra të ndryshme. Së dyti, kujdesuni për dietën ushqimore edhe pas dietës sepse mund t’i rimerrni kilet e humbura madje edhe 2-fish.