13 C
Shkoder,Albania
Thursday, May 25, 2017

Tani janë shqiptarët që po investojnë në kompanitë italiane

Një apo dy dekada më parë, të gjithë i kishin sytë nga kompanitë e huaja, italiane, greke apo çfarëdo vend tjetër i Perëndimit. Ato...

Falja e borxheve, Ahmetaj: Nuk ka draft, po negociojmë

Qeveria shqiptare nuk ka një draft, madje ministri i Financave nuk do t’i kërkojnë qeverisë që të miratojë faljen e detyrimeve për bizneset dhe...

Ligj i ri për produktet Bio; Ja sansksionet për ata që i shkelin

Produktet bujqësore të cilësisë së lartë, ose siç njohen ndryshe si Bio, do të mund të mbrohen me një ligj të ri të veçantë....

Raporti tronditës i KLSH: Bankat përfituan paligjshmërisht qindra mln lekë

Kontrolli i Lartë i Shtetit ka hetuar praktikën sesi Banka e Shqipërisë dhe bankat private kanë nxjerrë nga tregu kartëmonedhat e dëmtuara nga janari...

Zhvillimet teknologjike ulin veprimet cash te bankave nga sportelet

Zhvillimet teknologjike  i kanë ulur ndjeshëm transaksionet cash të bankave me klientët nga sportelet. Banka e Shqipërisë nga statistikat e veta tregon se, vlera e...

Interesat e depozitave i afrohen me shpejtësi zeros; në një vit tërhiqen 250 milionë...

Nëse do të vendosësh sot kursimet në një bankë, sidomos shuma të vogla, avantazhi më i madh që ke është se i ke të...

Revoltohet biznesi për gjobën 10 mijë lekë; Po na vihet edhe para se të...

Avokati i tatimpaguesit: Biznesi, sidomos ai i vogël, duhet të informohet paraprakisht për procedurat…   Një valë e re gjobash prej 10 mijë lekësh për vonesa...

Shqiptarët dynden në Francë: Mbështetja e kombëtares iu kushton rreth 6,200 euro/person

Përmes ibtimes.co.uk, kompania e basteve Ladbrokes shkruan se shqiptarëve do t’iu kushtojnë mbështetja e Kombëtares në Grupin A rreth 6,200 euro (£4,898), afërsisht sa...

Inflacioni i largohet zeros, shtrenjtohen ushqimet, arsimi, kafeja dhe nafta

Ndryshimi vjetor i inflacionit në maj ishte 0.7%, duke iu larguar niveleve prej 0.2-0.3%, ku ishte luhatur në periudhën shkurt-prill. Megjithatë ai vijon të...
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com