13 C
Shkoder,Albania
Thursday, May 25, 2017

Paga minimale për efekt të kontributeve pritet të bëhet 25,000 lekë

Ndryshe nga sa ka deklaruar deri më sot ministri i Financave Arben Ahmetaj për mosndryshimin e saj për bizneset private, burime pranë Këshillit Kombëtar...

Fasoni: Heqja e tarifave doganore mundëson zgjerimin e tregjeve të eksporteve

Ka qenë një letër e Dhomës Kombëtare të  Prodhuesve të Veshjeve dhe Këpucëve për heqjen e tarifave doganore që ka vënë në lëvizje autoritetet...

Studimi/Sa milionerë ka në Shqiperi. 73 % të varfër

Pjesa më e madhe e shqiptarëve, 73.3% e tyre, janë relativisht të varfër dhe kanë një pasuri nën 10 mijë dollarë. 26% e tyre...

Malaj: Kujdes këto kompani, po ju vjedhin kursimet duke ju mashtruar

Rektori i Universitetit Luarasi, Arben Malaj bën thirrje për ndërgjegjësim lidhur me rrezikun për grabitje që vjen nga disa kompani online që mashtrojnë qytetarët...

BSH:Ka euro me tepri në treg, “mister” shkaqet

Në kushtet ku deficiti i llogarisë korrente në 6 mujorin e parë ka qenë dy herë më i lartë se një vit më parë,...

Shqipëria ka kostot më të ulta për orë pune në të gjithë Europën. Sipas...

Shqipëria ka kostot më të ulta për orë pune në të gjithë Europën. Sipas Eurostat, kostoja mesatare  për orë punë në Bashkimin Evropian është...

Renditja rajonale, 10 kompanitë më të mëdha për çdo vend, Shqipëria më e “pafuqishmja”

Shqipëria rezulton që ka kompanitë më të vogla në rajon, të matura relativisht me madhësinë e ekonomisë. Ndryshe nga vendi ynë që mbetet i...

“Hera e dytë pas 97-ës që shqiptarët investojnë masivisht në biznese kriminale”/ Ekspertët flasin...

Ekspertët më të njohur të ekonomisë bien dakord njëzëri se masivizimi i kultivimit të hashashit nuk do t’i sjellë të mira ekonomisë, përkundrazi, do...

Biznesi kërkon vetëkorrigjim në tatime, por merr gjobën 50 mijë lekë

Administrata tatimore u ka prerë hovin disa subjekteve të biznesit që janë vetdeklaruar për korrigjim, te cilët menjëherë janë përballuar me gjoba të inspektorëve...

Drafti i ri/ Ju kujtohen detyrimet nga Tatimet që do të faleshin? Nuk falen...

Duke dhënë shumë pak hollësi lidhur me draftin e ri, Ahmetaj deklaroi dje se “për detyrimet nga janari 2011 deri në dhjetor 2014 do...
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com