26 C
Shkoder,Albania
Saturday, July 22, 2017

Çfarë ndodhi me Lekun? BSh: Ja pse u mbiçmua monedha jonë

Leku ka ndjekur ecuri mbiçmuese gjatë vitit 2016. Monedha vendase ka shfaqur ecuri mbiçmuese kundrejt monedhave të vendeve partnere gjatë vitit 2016. Kursi euro/lek rezultoi...

Depozitat, 45% e parave në duart e milionerëve

Deri në fund të dhjetorit 2016, nga skema e sigurimit të depozitave, individët kanë përfituar në vlerën 611,4 miliardë lekë duke përbërë 55% të...

Tatimet për vizitë te biznesi me pyetësor

Tatimet kanë prezantuar edhe një rrugë të re komunikimi me tatimpaguesit. Për herë të parë çdo vizitë në ambjentet e tatimpaguesit, do të mbështetet...

Zbulohet lista! Kush janë shqiptarët që kanë mbi 15 mijë euro në bankë

Në Shqipëri, numri i personave që zyrtarisht deklarojnë se kanë të ardhura me të larta se 2 milionë lekë në vit (rreth 15 mijë...

Tatimet: Kujdes, vetëkorrigjohuni afati përfundon në 10 shkurt

Afati për vetëkorrigjimin e deklaratave të totalit të blerjeve dhe shitjeve për sipërmarrësit e kategorive Biznes i Vogël me dhe pa TVSH, përfundon ditën...

Udhëzimi i ri i procedurave tatimore, ja si veprohet në rastet e evazionit

Ministria e Financave ka lëshuar një udhëzim nëpërmjet të cilit sqarohet zbatimi praktik i ligjit të ndryshimeve në ligjin e procedurës tatimore. Disa nga ndryshimet...

Të gjitha hapat për të çregjistruar një biznes, detyrimet edhe pas mbylljes

Teksa Shqipëria ka përmirësuar ndjeshëm procedurat për regjistrimin e një biznesi në vetëm në një ditë dhe më pak dokumente, çregjistrimi është një sagë...

Tatimet fillojnë “hetimin” për shërbimet mjekësore; ja infot e detajuara që u kërkojnë

Bizneseve të shërbimeve mjekësore  u ka shkuar ditët e fundit një formular nga tatimet, ku u kërkohet të deklarojnë të dhëna të detajuara lidhur...

Keni euro dhe dollarë? Tani është momenti për ti këmbyer

Në tregun e këmbimit valutor vendas, valutat kryesore euro dhe dollari amerikan u vlerësuan sot ndjeshëm në këmbim me lekun, krahasuar me fillim e...

Kompanitë Call Center, gati skenarin rezervë, hapin filiale në Rumani

Fundi i vitit 2016 nuk ishte aspak i mirë për një nga shërbimet që punëson më shumë të rinj në Shqipëri e që është...
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com