25 C
Shkoder,Albania
Sunday, June 25, 2017

Pasuria, që nuk po përdoret!

Kriza politike, që ka mbërthyer vendin muajt e fundit, po eklipson një nga problemet më të mëdha, atë të ringjalljes së burimeve të financimit...

Lajme të këqija për të gjithë ata që kanë euro, po ndodh fenomeni i...

Edhe pse afati i fundit i pagesës së sigurimeve përfundoi, monedha e përbashkët europiane vazhdon të zhvlerësohet në treg duke shënuar sot nivelin më...

Lajm i rëndësishëm për kush ka mbi 2 mln lekë të ardhura në vit!

Brenda datës dy maj, një pjesë e qytetarëve janë të detyruar të deklarojnë tek Tatimet të ardhurat që kanë fituar gjatë vitit të mëparshëm. “Ata...

Çfarë ndodhi me Lekun? BSh: Ja pse u mbiçmua monedha jonë

Leku ka ndjekur ecuri mbiçmuese gjatë vitit 2016. Monedha vendase ka shfaqur ecuri mbiçmuese kundrejt monedhave të vendeve partnere gjatë vitit 2016. Kursi euro/lek rezultoi...

Depozitat, 45% e parave në duart e milionerëve

Deri në fund të dhjetorit 2016, nga skema e sigurimit të depozitave, individët kanë përfituar në vlerën 611,4 miliardë lekë duke përbërë 55% të...

Tatimet për vizitë te biznesi me pyetësor

Tatimet kanë prezantuar edhe një rrugë të re komunikimi me tatimpaguesit. Për herë të parë çdo vizitë në ambjentet e tatimpaguesit, do të mbështetet...

Zbulohet lista! Kush janë shqiptarët që kanë mbi 15 mijë euro në bankë

Në Shqipëri, numri i personave që zyrtarisht deklarojnë se kanë të ardhura me të larta se 2 milionë lekë në vit (rreth 15 mijë...

Tatimet: Kujdes, vetëkorrigjohuni afati përfundon në 10 shkurt

Afati për vetëkorrigjimin e deklaratave të totalit të blerjeve dhe shitjeve për sipërmarrësit e kategorive Biznes i Vogël me dhe pa TVSH, përfundon ditën...

Udhëzimi i ri i procedurave tatimore, ja si veprohet në rastet e evazionit

Ministria e Financave ka lëshuar një udhëzim nëpërmjet të cilit sqarohet zbatimi praktik i ligjit të ndryshimeve në ligjin e procedurës tatimore. Disa nga ndryshimet...

Të gjitha hapat për të çregjistruar një biznes, detyrimet edhe pas mbylljes

Teksa Shqipëria ka përmirësuar ndjeshëm procedurat për regjistrimin e një biznesi në vetëm në një ditë dhe më pak dokumente, çregjistrimi është një sagë...
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com