Anglezët e quajtën “i pasuri shqiptar”, djali miliarder reagon fort: Kini kujdes dhe herën tjetër…

Mbetet ende e paqartë se pse mediat britanike thuajse çdo muaj publikojnë nga një artikull duke etiketuar pasurinë e fëmijëve shqiptarë.Mbase e ka një shpjegim, sepse jo vetëm për fëmijët e pasur, por mediat britanike shkruajnë edhe për emigrantët ilegalë shqiptarë që arrijnë të hyjnë në Angli në forma të ndryshme.

aas

Ama në përpjekje për të publikuar sa më shumë ekstreme të pasurisë së fëmijëve shqiptarë, “Daily Mail” ka dal blof në një prej fotove të publikuara. Në vaskë shihet një i ri plot tatuazhe, shampanjë, orë, unaza, varëse dhe i zhytur në dollarë.Nga “Daily Mail” ai është përshkruar si shqiptar, por prisni. Ai është një “bob” nga Azia, i cili në Instagram mban emrin “Jingates” dhe ka një reagim për median britanike.

454

Jingates shkruan: Kjo foto qarkulloi gjithandej dhe shkruhej se unë jam një fëmijë i pasur shqiptar. Jam nga Azia dhe s’kam asgjë kundër shqiptarëve, thjesht shkruajini gjërat siç duhet.”

55