Aktivistja shkodrane i përvishet shkrimtares: Kap hollo petat e byrekut, nuk shqetësohemi nga megak*rlliqet që shkruan

Në median online po qarkullon një shkrim që Gerina Mullaj e kishte titulluar “Ndonjëherë gratë duhen rrahur” ku shkruante se ato e meritojnë këtë për shkak të natyrës së tyre të djallëzuar dhe se ndryshe ndryshe nuk mund të nënshtrohen që kur u kujtuan të bëjnë karrierë.

E pikërisht ky shkrim duket se ka nxehur keq aktivisten Brigela Demaj e cila shprehet e revoltuar me anë të një statusi në Facebook ku i bën thirrje Gerinës të kapi të hollojë petët e byrekut e mos të përdorë rrjetet sociale. Me sa duket aktivistja është totalisht kundër këtij arsyetimi të bjondes se çdo femër e meriton të rrihet në momentin që synon ato gjëra që synon dhe gjinia tjetër.

STATUSI I AKTIVISTES

Gerina kap hollo petet e byrekut moter ti, ban punen qe te takon, c’ke qe perdor dhe rrjetet sociale? Ashtu ta marrsha, peten ta hollosh nga te dyja anet, burrit ti rrish gati me byrekun dhe me shkopin, qe mbasi te drekojne me ta dhan nji dru te mire, dhe flen e qete, pa stres, pa shqetesime. As ne nuk shqetesohena prej mega-k@rlliqeve qe shkrun, as ti nuk shqetesohesh se pse po nuk po ha dru.