A e mbani mend Ivetën në serialin “Kloni”? Shikoni si duket pas kaq shumë vitesh (foto)

Ajo joshi publikun shqiptar me rolin “pikant” në serialin “Kloni”.

Aktorja braziliane, Vera Fischer u bë e njohur te publiku shqiptar pikërisht me rolin e saj, Ivet në serialin “Kloni”.

Edhe pse kanë kaluar shumë vite, ajo vijon të ruajë elegancën e saj.

Madje ajo ka ditur që me talentin dhe sharmin të i bëjë për vete shumë adhurues anë e kënd botës.

Tashmë Iveti është thinjur dhe ka shtuar edhe shumë peshë… Por mbetet e dashur për publikun!

ImageImage