10 fakte që nuk dini për të pasmet


Nga fiksimi i meshkujve për të pasmet deri te komplimentet e parapëlqyera të femrave, janë të shumta gjërat që mund t’u interesojnë për të pasmet. Shumë meshkuj i pëlqejnë të pasmet por nuk dinë gjithçka rreth tyre.

Ja disa fakte interesante për të pasmet:

1.    Quhet pigofili, fiksimi i meshkujve për të pasmet që ndonjëherë kthehet edhe në patologjik.

2.    T’i tregosh të pasmet nudo dikujt është një lloj tallje që përdorej që në Romën e lashtë.

3.    Të pasmet më perfekte janë ato të Venera Callipigia, një skulpturë romake që ndodhet në Muzeun Arkeologjik të Napolit.

4.    Mollaqet janë muskujt me shtrirjen më të gjatë në trupin e njeriut.

5.    Sa më të mëdha të jenë të pasmet e një femre, aq më pjellore është ajo.

6.    Termi “twerking”, dridhje të pasmesh ka hyrë edhe në “Oxford Dictionary Online”.

7.    “Ke një alamet b*the”, është komplimenti më i pëlqyer nga femrat.

8.    Meshkujt vlerësojnë më shumë formën e të pasmeve se sa madhësinë e tyre.

9.    Sipas një hulumtimi të bërë nga “British Sexual Fantasy research Project”, 13 përqind e femrave pëlqejnë të goditen me shpulla në të pasme.

10.    Një e treta e meshkujve dhe femrave bën rregullisht seks anal.


Përgjigju